Új év, új élet

Új év, új élet

A 2020-as év számos kihívást tartogatott. Alkalmazkodni kellett a megváltozott környezethez, új kommunikációs csatornákhoz, és az ügyfelek megváltozott igényeihez. Felértékelődött a rugalmasság és a hatékony csapatmunka. Ugyanakkor, aki nem csak sodródott az árral, hanem tudatosan válaszolt a kihívásokra, komoly szakmai sikereket érhetett el. Számos eddig lényegtelen dolog hirtelen felértékelődött, és korábban fontos dolgok vesztették el az értéküket.

Irodám számára, és számomra is mérföldkő volt ez az év. Több jelentős tranzakcióban vehettem részt és megtapasztalhattam az ügyfeleim bizalmát, kitartását. A munkám, szakmám iránti évtizedes alázat és folyamatos fejlődési vágy pedig új lehetőségeket nyitott meg előttem.
Mindig is szerettem volna a legmagasabb szinten teljesíteni és folyamatosan fejlődni. 2020 azt tanította meg, hogy ezt egy profikból álló csapatban, annak aktív mozgatórugójaként lehet úgy megtenni, hogy az ügyfeleink a legjobb szolgáltatásokat kaphassák a lehető leghatékonyabban.

Az év végével egy bő évtizedes folyamat zárult le számomra. Töretlen lelkesedéssel, elszántsággal és tanulási vággyal nézek a következő évek, évtizedek elé, immár nemcsak együttműködő ügyvédként, hanem a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners Ügyvédi Iroda partner ügyvédjeként. Hiszek benne, hogy nemcsak komoly múltja és ügyfélköre, hanem nagy jövője is van az irodánknak, és ennek aktív alakítója szeretnék lenni.

2021. január 1-től velem együtt 12 ügyvéd és az őket segítő professzionális személyzet garantálja a munkám színvonalát. Továbbra is tranzakciós és szabályozási ügyekben segítem ügyfeleimet egy olyan iroda fontos részeként, amely garantálja a legmagasabb színvonalat és a gazdaságot meghatározó ügyleteket. Emellett kollégáim igénybevételével gyakorlatilag bármilyen gazdasági jogi ügyben segíteni tudom ügyfeleimet.

Egy olyan csapat aktív tagja lehetek, ahol szintet léphetek, és inspiráló környezetben tudom kamatoztatni tudásomat és tapasztalataimat, amit ügyfeleim javára szeretnék fordítani.

A honlapom és a facebook oldalam némileg frissülni fog a fenti változások miatt, és a jövőben a számomra érdekes jogi témákat kizárólag a saját szórakoztatásom, és olvasóim tájékoztatása érdekében osztom azokon meg. Ezen tartalmakat saját nevemben és nem a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners Ügyvédi Iroda nevében fogom közzé tenni.

Viszlát 2020, üdvözöllek 2021! Viszlát Szabó Gergely Gábor Ügyvédi Iroda, üdvözöllek Bán, S. Szabó, Rausch & Partners Ügyvédi Iroda!