jogi nyilatkozat

 

 

Jogi nyilatkozat

A jelen jogi nyilatkozat az ön tájékoztatásának minősül. A dr. Szabó Gergely Gábor ügyvéd honlapján megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak és semmilyen esetben nem minősülnek jogi vagy egyéb tanácsadásnak és különösen nem tekinthetők a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners Ügyvédi Iroda álláspontjának. Amennyiben többet szeretne megtudni a szolgáltatásainkról, kérjük, keressen meg minket elérhetőségeink bármelyikén.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a honlap naprakész és pontos legyen. Mindemellett nem vállalunk felelősségét a honlapon megjelent információk teljességéért és pontosságáért, továbbá azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban, illetve annak működéséből, vagy nem megfelelő működéséből következnek. A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak szerint nem vállalunk továbbá felelősséget a honlapon elhelyezett linkek elérhetőségéért, tartalmáért, vagy felhasználásáért.

A honlap tartama dr. Szabó Gergely Gábor ügyvéd szellemi tulajdona, amelynek akár részbeni, akár teljes felhasználása kizárólag az előzetes hozzájárulásunkkal lehetséges.

A honlapon szereplő képek felhasználási engedélye a https://stock.adobe.com/ honlapról lett jogszerűen megszerezve, míg a honlapon szereplő, egyes jogterületeket szimbolizáló ikonok szerzője a Freepik (https://www.freepik.com/) a https://www.flaticon.com-ról és azok tekintetében is jogszerű felhasználási engedélyt kaptunk.