jogi nyilatkozat

 

Jogi nyilatkozat

A Szabó Gergely Gábor Ügyvédi Iroda honlapján megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak és semmilyen esetben nem minősülnek jogi vagy egyéb tanácsadásnak. Amennyiben többet szeretne megtudni az Irodánk szolgáltatásairól, kérjük, keressen meg minket elérhetőségeink bármelyikén.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a honlap naprakész és pontos legyen. Mindemellett nem vállalunk felelősségét a honlapon megjelent információk teljességéért és pontosságáért, továbbá azokért a károkért, amelyek a honlappal kapcsolatban, illetve annak működéséből, vagy nem megfelelő működéséből következnek. Irodánk továbbá nem vállal felelősséget a honlapon elhelyezett linkek elérhetőségéért, tartalmáért, vagy felhasználásáért.

A honlap tartama a Szabó Gergely Gábor Ügyvédi Iroda szellemi tulajdona, amelynek akár részbeni, akár teljes felhasználása kizárólag az Irodánk előzetes hozzájárulásával lehetséges.

A honlapon szereplő képek felhasználási engedélye a https://stock.adobe.com/ honlapról lett jogszerűen megszerezve, míg a honlapon szereplő, egyes jogterületeket szimbolizáló ikonok szerzője a Freepik (https://www.freepik.com/) a https://www.flaticon.com-ról és azok tekintetében is jogszerű felhasználási engedélyt kaptunk.